Komediya janridagi asarlarda axloqiy muammolarning badiiy talqini - Jurayev, murodulla (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada komediya janridagi asarlarda axloqiy muammolarning badiiy talqini masalasi Hamza Hakimzoda Niyoziyning “Maysaraning ishi” komediyasi asosida tahlil qilingan. Kalit so‘zlar: Komediya, komizm, ma’naviyat, axloq, estetik tanqid, kulgi, pozitsiya, dramatik, tipik obraz.