BUXOKO VILOYAT VOBKENT TUMANDAGl JOY NOMLARI AS0S11M SHAKLLANGAN TOPONIMLARNING PAYDO BOLISHI - Xayrullayeva, Marjona (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2024)
BUXOKO VILOYAT VOBKENT TUMANDAGl JOY NOMLARI AS0S11M SHAKLLANGAN TOPONIMLARNING PAYDO BOLISHI