MATYOQUB QO‘SHJONOVNING ADABIY-TANQIDIY QARASHLARI - dustova, surayyo (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2024)
Maqolada Matyoqub Qo‘shjonovning adabiy-tanqidiy qarashlari, tadqiqot obyektidagi adiblar, munaqqidning qiyoslashlari to‘g‘risida ayrim kuzatish va fikrlar yoritiladi.