TEKISLIKDAGI NOEVKLID GEOMETRIYALAR - Quvondiqov, Sardor (Мир исследований, 2021)
Ushbu maqolada Tekislikdagi noevklid geometriyalar, Tekislikdagi yarim Evklid geometriyasi, Yarim evklid teksligidagi metrik munosabatlar, Tekslikdagi Minkovskiy geometriyasi haqida so‘z boradi.