5-SINF ONA TILI DARSLIGINING TUZILISHI VA MAZMUNI - Berdimuratova, Madina (Мир исследований, 2021)
Ushbu maqolada 5-sinf o‘quvchilarining yosh xususiyatlari hamda amaldagi 5-sinf darsligining tuzilishi va mazmuniga doir mulohazalar berilgan.