ТАЪЛИМ МУАССАСАЛАРИДА ЎҚУВЧИЛАРНИНГ МУЛОҚОТ МАДАНИЯТИНИ ШАКЛЛАНТИРИШ - Soliyeva, Maftuna (Мир исследований, 2021)
Ушбу мақолада таълим муассасаларида ўқувчиларнинг мулоқот маданиятини шакллантиришнинг шарт-шароитлари ва хусусиятлари ҳақида маълумот берилган.