JIZZAX VILOYATI AHOLI PUNKTLARINI JOYLASHTIRISH VA RIVOJLANTIRISHDA IQTISODIY-IJTIMOIY OMILLARNING AHAMIYATI - Shamuratova, Oltinoy (Мир исследований, 2021)
Maqolada Jizzax viloyati aholi punktlarini joylashtirilishi va rivojlantirilishidagi iqtisodiy va ijtimoiy omillarning ahamiyati hamda ayrim hududiy muammolar , uning yechimi bo’yicha ba’zi taklif va mulohazalar keng yoritiladi.