RAQAMLI TA’LIMGA O`TISH AFZALLIKLARI - Pardayev, Sherzod (Мир исследований, 2021)
Mazkur maqolada bugungi kunda O‘zbekistonda amalga tadbiq etilayotgan yangi soha milliy elektron ta’lim tizimini shakllantirish va rivojlantirish borasidagi takliflar, mazkur sohada jahondagi ilg‘or tajribalar misolida tahlil etilgan.