UZLUKSIZ MАLАKА OSHIRISH JARAYONINI TАKOMILLАSHTIRISHDА MUАMMOLI TА’LIM TEXNOLOGIYАLАRINING ILMIY-NAZARIY ASPEKTLARI - Xolboyeva, Munisxon (Журнал математики и информатики, 2024)
ushbu maqola uzluksiz malaka oshirish tizimida muammoli ta’lim texnologiyalarini takomillashtirish metodikasini yoritishga qaratilgan