LOYIHALASH TEXNOLOGIYASIDAN BIOLOGIYA DARSLARIDA FOYDALANISH METODIKASI - Xolboyeva, Munisxon (Журнал математики и информатики, 2024)
ushbu maqola loyihalash texnologiyasidan biologiya darslarida foydalanish metodikasini yoritishga qaratilgan.