YOSHLAR MA’NAVIYATINI OʻSTIRISHDA ADABIYOTNING OʻRNI - Musurmonova, M (Журнал математики и информатики, 2024)
Maqolada axborot texnologiyalarining ahamiyati, adabiyotning maqsadi, alla ham adabiyotniing oʻziga xos koʻrinishi ekanligi, badiiy adabiyotning bola ruhiyatiga, uning ongiga ijobiy tasir etishi, yoshlarning mustahkamlanib borayotgan ichki kuchlari ehtiyojiga moslash va boshqa masalalar haqida fikr yuritilgan.