KIMYO FANINI OʻQITISHDA “CASE-STUDY” TEXNOLOGIYASIDAN FOYDALANISH - Yusupov, Boburjon (Журнал математики и информатики, 2024)
Ushbu maqolada kimyo darslarida keys stadi texnologiyalaridan foydalanishning samarali tomonlari misollar yordamida koʻrsatib oʻtilgan.