TO‘PLAM VA ULAR USTIDA AMALLAR - Toshtemirova, Sarvinoz (Журнал математики и информатики, 2024)
Maqolada boshlang`ich ta`limda matematika fanining o‘rni, to‘plam haqida tushuncha, sonli to‘plamlar, to‘plam ustida amallar bajarish, kombinatorika haqida umumiy tushunchalar to’g’risida fikr yuritilib, tavsiyalar berilgan.