SONNING BUTUN VA KASR QISMIGA DOIR TENGLAMALARNI YECHISH USULLARI - Pardayeva, Zamira; Mamatov, Jasur (Журнал математики и информатики, 2021)
Ushbu maqolada sonning butun va kasr qismi mavzusi qaraladi. Bu mavzu umumta’lim maktablari, kasb-hunar kollejlari, akademik litseylarda yetarlicha o’rganilmagan.