MAKTAB INFORMATIKA FANI MAVZULARINI O‘QITISHDA ELEKTRON ISHLANMADAN FOYDALANISH - Mamatov, Jasur; Xaitov , Fayzulla (Журнал математики и информатики, 2021)
Annotatsiya: Ushbu maqolada maktab informatika fani mavzularini o‘qitishda, xususan, “SMM loyihalari bilan tanishish” mavzusini o‘qitishda CourseLab dasturi yordamida yaratilgan elektron ishlanmadan foydalanish metodikasi keltirilgan.