АХБОРОТЛАШГАН МУҲИТДА ЁШЛАРНИНГ АХЛОҚИЙ КОМПЕТЕНЦИЯЛАРИНИ РИВОЖЛАНТИРИШНИНГ МОХИЯТИ: Эргашев Улуғбек Эркинович, Рахматов Илхомжон Зарифбоевич. - Ergashev, Ulugbek (Журнал математики и информатики, 2022)
Мақолада ёш авлоднинг маънавий оламини бузғунчи таъсирлардан асраш учун таълим-тарбия жараёнида қандай тамойилларга асосланиш ва қандай жиҳатларга эътибор қаратиш лозимлиги масалалари кўриб чиқилган.