MULTIMEDIA TEXNOLOGIYALARINING TA’LIMDA TUTGAN O‘RNI - Boltaboyev, Islom (Журнал математики и информатики, 2021)
Ushbu maqolada ta’lim jarayonida axborot texnologiyalarining o‘rni, ulardan maqsadli foydalanish, virtual stentlardan foydalanish va ulardan maqsadli foydalanish haqida ma’lumot berilgan.