ТАЪЛИМ ТИЗИМИДА МАСОФАВИЙ ТАЪЛИМНИНГ АҲАМИЯТИ - Жумабоев, Сарвар; Usmonov, Sodiq (Журнал математики и информатики, 2022)
Ушбу мақолада масофавий таълим, масофавий ўқитиш платформалари ва улар орқали таълим бериш йўллари, моделлари хамда масофавий таълимнинг ўқув жараёнидаги рўй берадиган камчиликлари ёритилган.