MAKTAB MATEMATIKA DARSLARIDA EHTIMOLLAR NAZARIYASIGA DOIR MAVZULARNI HAYOTIY MISOLLAR YORDAMIDA O’QITISH - Turdiboyev, Sanjar (Журнал математики и информатики, 2023)
Ushbu maqolada maktab matematika darslarida uchraydigan ehtimollar nazariyasiga doir mavzularni hayotiy misollar yordamida o’qitishning samaradorligi haqida so’z brogan. Unga doir misol va masalalar ishlab ko’rsatilgan.