MATEMATIKA DARSLARIDA O’QUVCHILARNING MANTIQIY FIKRLASH QOBILIYATLARINI SHAKILLANTIRISH VOSITALARI - Qazibekov, Musaxan (Журнал математики и информатики, 2023)
Ushbu maqolada Matematika darslarida o’quvchilarning mantiqiy fikrlash qobiliyatlarini shakillantirish vositalari haqida malumot berilgan va o’quvchilarning mantiqiy fikirlashini shakillantirish,rivojlantirish qanchalik muhum axamiyatka ega ekanligi haqida fikir yurutilgan