AXBOROT TEXNOLOGIYALARINING QO‘LLANILIShIDAGI SAMARADORLIGINI ShAKLLANTIRISh VA RIVOJLANTIRISh: Ergashev Ulug‘bek Erkinovich, Xandamov Yigitali Xolmirza o’g’li - Ergashev, Ulugbek (Журнал математики и информатики, 2021)
Maqolada barcha darajadagi rahbarlar nuqtai nazaridan axborot texnologiyalarining qo‘llanilishidagi samaradorligini baholash uslublarini shakllantirish hamda rivojlantirish muammolariga daxldor masalalar yoritilgan