KASR TARTIBLI DIFFERENSIAL O’YINLAR NAZARIYASIDA MOMENTLAR USULI - Alimov, Hakim; Vohidova, Mamlakat (Журнал математики и информатики, 2023)
Boshlang’ich shartlar va kasr tartibli differensial tenglama orqali ifodalangan differensial o’yinda quvish masalasi qaralgan. Differensial o’yinda ma’lum vaqt oralig’ida quvishni tugatish mumkin ekanligi isbotlangan.