INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR ASOSIDA INKLYUZIV TA’LIMNI INTEGRATSIYASINI TA’MINLASHNING MUAMMO VA YECHIMLARI - Tilakova, M (Журнал математики и информатики, 2024)
Oʻzbekistonda inklyuziv ta’limni rivojlantirish davlat, jamiyat va imkoniyati cheklangan bolalar hamda ularning ota-onalari manfaatlariga xizmat qiladi, deb hisoblayman. Maktab, kollej, litsey yoki oliy oʻquv yurtlaridagi oʻquv jarayoni nafaqat bilim olish, balki muloqot qilish, ijtimoiy koʻnikmalarni shakllantirish va natijada ijtimoiy hayot bilan tanishtirishdan iboratdir.