GEOMETRIK MASALALARNI TURLI USULLARDA YECHISH - Bobonorova, Qundizxan (Журнал математики и информатики, 2024)
Ushbu maqolada ajoyib geometrik masalalarni bir usulda ishlab qoʻymasdan yanada osonroq usullarini izlash koʻrsatilgan, bu esa yoshlarni mustaqil fikrlash jarayonini kengaytiradi.