BOʻLAJAK BOSHLANGʻICH SINF OʻQITUVCHILARINI OʻQUVCHILARNI NUTQINI OʻSTIRISHGA METODIK TAYYORGARLIGINI ADABIYOTLARDA OʻRGANILISHI - Qoʻychiyeva, Zarnigor (Журнал математики и информатики, 2024)
Maqolada boʻlajak boshlangʻich sinf oʻqituvchilarini oʻquvchilar nutqini oʻstirishga metodik tayyorgarligini takomillashtirish masalalarining adabiyotlarda tahlili yoritilgan.