XARAKTERISTIK TENGLAMA ODDIY ILDIZLARGA EGA BO’LGAN XOL UCHUN YECHIMNI TUZISH. - Tojiboyev, Jahongir (Журнал математики и информатики, 2021)
Anatatsiya:Ushbbu maqola xarakteristik tenglama oddiy ildizlarga ega bo’lgan xol uchun yechimlarni topish masalasi qaralgan bunda sistemaning xususiy yechimidan tuzilgan algebraik tenglamalar sistemasini trival bo’lmagan holini qaraymiz.