PLANIMETRIK MASALALARNI ZAMONAVIY AXBOROT TEXNOLOGIYALARI VOSITASIDA O’QITISHNING SAMARADORLIGI HAQIDA - Mamatov, Jasur; Parmanov,, A (Журнал математики и информатики, 2021)
Ushbu maqolada planimetrik masalalarni “3D Cabrilog v 2” dasturi vositasida o’qitishning qulayliklari va avfzalliklari haqida bolib, bu dasturiy vosita yordamida aniq masalaning yechilish usuli berilgan.