KATTA SONLAR QONUNIGAOID NATIJALAR. - Kamolova, Aziza; Mamatov, Jasur (Журнал математики и информатики, 2021)
Mazkur maqolada shartli bog’liq bo’lmagan tasodifiy miqdorlar uchun katta sonlar qonuni qaraladi.