MATEMATIKA DARSLARDA NOSTANDART TENGLAMALARNI YECHISH USULLARI. - Mamatov, Jasur; Qahhorova , Dilnigor (Журнал математики и информатики, 2021)
Tashqi ko’rinishi odatdagi tenglamalardan keskin farq qiladigan tenglamalar (masalan, ), shuningdek, tashqi ko’rinishi odatdagi tenglamalarga o’xshaydigan, lekin odatdagi usu-llar bilan yechish mumkin bo’lmaydigan tenglamalar (masalan, va hokazo) ham uchraydi.