Geometrik mazmundagi masalalarni o`rgatishda axborot texnologiyalaridan foydalanish. - Mamatov, Jasur; Yo`ldoshev, A (Журнал математики и информатики, 2021)
Annotatsiya: Ushbu maqolada matematika va geometriya fanida axborot texnologiyalarining ahamiyati haqida ilmiy fikrlar bayon etiladi. Ilmiy fikrlar faktlarga asoslanib xulosalanadi.