TALABALARNI ALGORITMLAR FANI BO’YICHA ILMIY TADQIQOT ISHLARIGA JALB ETISHNING AYRIM TOMONLARI - Мажидов, Жахонгир; Botirov, D (Журнал математики и информатики, 2020)
Biz quyida Jizzax Davlat pedagogika instituti Informatika va txnologik ta’lim fakulteti informatika o’qitish metodikasi yo’nalishi talabalari tomonidan pedagogik amaliyot davrida olib borilgan ilmiy pedagogik izlanishlarning biri haqida fikr yuritamiz.