GEOMETRIYANI O’QITISHDA KOMPYUTER O’RNI VA AHAMIYATI - Mamatov, Jasur (Журнал математики и информатики, 2021)
Mamlakatimiz taraqqiyotining muhim sharti kadrlarni tayyorlash tizimining mukammal bo‘lishi, zamonaviy iqtisod, fan, madaniyat, texnika va texnologiyalar asosida rivojlanishi hisoblanadi.