АХБОРОТ КОММУНИКАЦИОН ТЕХНОЛОГИЯЛАРИ ВА РАҚАМЛИ ИҚТИСОДИЁТ: Эргашев Улуғбек Эркинович - Ergashev, Ulugbek (Журнал математики и информатики, 2021)
Мақолада келажакда инновацияларга асосланган иқтисодиётни ривожлантиришга туртки беришга қодир инновация институтларини ташкил этиш ва бундай институтларнинг йирик ва кичик бизнес соҳасида турли давлат дастурларида фаол иштирок этишини таъминлаш мақсадида давлат инновация сиёсатини самарали амалга ошириш учун зарур бўлган муассасаларни рақамли иқтисодиёт негизида ташкил этиш масалаларига эътибор қаратилган