UMUMIY O’RTA TA’LIM MAKTABLARIDA O’QUVCHILARNING MANTIQIY TAFAKKURINI SHAKILLANTIRISH USULLARI VA UNING AHAMIYATI - Bozorboyeva, Mohiniso (Журнал математики и информатики, 2022)
Ushbu tezisda umumiy o’rta ta’lim maktablarida o’quvchilarning mantiqiy tafakkurini shakillantirish usullari va uning ahamiyati haqida so’z borgan.