Geometrik va Puasson taqsimoti bilan bog‘liq bazi masalalar to‘g‘risida - Babanazarov, Maqsad (Журнал математики и информатики, 2023)
Ehtimollar nazariyasi va uning tatbiqlarida Puasson va Geometrik taqsimoti muhim rol o‘ynaydi. Ushbu ishda Puasson va Geometrik taqsimoti bilan bog‘liq bo‘lgan ba’zi teoremlar va misollar yechilishi o’rganilgan.