DIDAKTIK O’YINLI MASHG’ULOTLARNING O’ZIGA XOS XUSUSIYATLARI - Nomozova, Mohinur (Журнал математики и информатики, 2023)
Didaktik o’yinli mashg’ulotlarning o’ziga xos xususiyatlari o’quvchilarning ijodiy izlanishi, mantiqiy fikrlashini rivojlantirish va qo’shimcha bilim olishga bo’lgan ehtiyojlarini qondirishda ijodiy o’yinlar ahamiyati.