MATEMATIKA DARSLARIDA GEOGEBRA DASTURIDAN FOYDALANISHNING YUTUQLARI - Usarov, Sardor; E'zoza, Isoqova (Журнал математики и информатики, 2023)
Ushbu maqolada matematika darslarida mobil ilovalardan foydalanish va uning ahamiyati haqida ma’lumotlar va ularni yechish bosqichlari yoritilgan.