O`QUVCHILAR UCHUN QO`SHIMCHA TA’LIMNING AHAMIYATI - Qambarov, Sanjarbek (Физико-технологического образование, 2022)
Maqolada ta’lim-tarbiya bilan shug`ullanuvchilar, ota-onalar, o`qituvchi va murabbiylar, izlanuvchi yoshlar bilimlarini yanada boyitish nazarda tutilgan.