KEKSALIK DAVRIGA XOS PSIXOLOGIK XIZMAT KO‘RSATISH USULLARI - Isakova, Muazzam (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2024)
Ushbu maqolada keksalarning ruhiy salomatigiga oid psixologik omillar yoritib berilgan. Keksa yoshdagi insonlarga psixologik xizmat ko‘rsatishni tashkil etish hamda ular bilan individual suhbatlar olib borish bo‘yicha ishlarni yo‘lga qo‘yish yo‘l –yo‘riqlari yoritib berilgan.