ФАРЗАНД ТАРБИЯСИДА ОНАНИНГ РОЛИ - Jumanova, Nasiba (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2021)
Мазкур мақола фарзанд тарбиясида онанинг роли, уларнинг ахлоқий жиҳатдан тарбиялашда оиладагиларнинг вазифаси ҳақида фикр юритилади.