BO‘LAJAK O‘QITUVCHILARNI INTELEKTUAL FAOLIYATGA TAYYORLASH MASALALARI. - Maxamatova, Feruza (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2021)
Ushbu maqolada bo’lajak o’qituvchilarni intelektual faoliyatga tayyorlashning hozirgi ahvoli va uni takomillashtirish yo’llari yoritilgan.