MAKTABGACHA YOSHDAGI NUTQ NUQSONIGA EGA BO’LGAN BOLALAR XOTIRA XUSUSIYATI VA UNING RIVOJLANISHIGA TO’SQINLIK QILUVCHI OMILLAR. - Islomova, Ozoda (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2022)
Ushbu maqolada xotira xususiyatlari, bolalar xotidasi taraqqiy edish davirlari, bolalar xotirasi tasnifi, turli endogen va egzogen tasirlarni xotiraga tasiri, bolalar xotirasini rivojlantirish yo’llari haqida.