BOSHQARUV JARAYONIDA QAROR QABUL QILISHNING PSIXOLOGIK XUSUSIYATLARI - Sharofitdinov, Abdulla (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2022)
Ushbu maqolada boshqaruv jarayonida qaror qabul qilishning o’ziga xos xususiyatlari yoritib berilgan. Boshqaruvchi shaxsi va unda shakllanishi lozim bo’lgan sifatlar hamda boshqaruv jarayoniga ta’sir etuvchi omillar ko‘rsatib o‘tilgan.