O‘SMIRLARDA O‘QUV MOTIVATSIYASINI SHAKLLANTIRISHDA OILANING O‘RNI - Sharofitdinov, Abdulla (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2022)
Ushbu maqolada o‘smirlarda o‘quv motivatsiyasini shakllantirish va uning oila bilan bog‘liq jihatlariga e’tibor qaratilgan. Ota-ona va farzand munosabatlarida o‘quv motivatsiyasini shakllantirish jarayonida e’tiborga olinishi zarur bo‘lgan o‘ziga xos ijtimoiy psixologik sabablar ochib berishga harakat qilingan.