БУЮК МАЪРИФАТПАРВАР М.БЕҲБУДИЙНИНГ ПЕДАГОГИК ФИКРЛАРИНИНГ ТАЪЛИМ ВА ТАРБИЯ ЖАРАЁНИДАГИ АҲАМИЯТИ - Soibnazarova, Muqaddas (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2022)
Ушбу мақолада М.Беҳбудийнинг комил инсон тўғрисидаги таълимотларидан намуналар келтириш асосида бугунги кунда қилинаётган ишларимизнинг мазмун ва моҳиятини очиб беришга ҳаракат қилинган.