RAXBARNING KASBIY FAOLIYATIGA KUYILADIGAN ZAMONAVIY TALABLAR: BUGUN VA ISTIQBOLDA - Ergasheva, Dilnoza (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2022)
Ushbu maqolada bugungi davrda zamonlaviy rahbarni xulqiga qo’yiladigan talablarning yuksak darajada ekanligi rahbar shaxsiga ulkan vazifalarni qo’yilishi, rahbar hodim o’z ish faoliyati davomida nimalarga e’tibor berishi haqida so’z boradi