MAKTAB MENEJMENTI TALABALARIDA YETAKCHILIK VA BOSHQARUVCHILIK KO‘NIKMALARINI SHAKLLANTIRISH - Nazarov, Toshpo’lat (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2022)
Mazkur maqolada yosh kadrlarda boshqaruvchilik, liderlik va yetakchilik ko‘nikmalarini shakllantirishda axloqiy tamoyillarning ustuvorligiga erishish va yosh rahbar kadrlarning boshqaruv salohiyatini yuksaltirish ko‘zda tutilgan.