ЎСМИРЛИК ДАВРИГА ХОС СУИЦИДАЛ ХУЛҚНИНГ АЙРИМ САБАБЛАРИ - Majidov, Jasur (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2022)
Ушбу мақолада ўсмирлик даврига хос суицидал хулқнинг айрим сабаблари ва бу борадаги қарашлар ўз ифодасини топган.Шунингдек ўсмирлик даврига хос бўлган хулқ-атвор ўзгаришларининг ижтимоий-психологик омиллари хусусида мулоҳазалар юритилган.