KICHIK MAKTAB YOSHIDAGI BOLALARNING AQLIY QOBILIYATINI RIVOJLANTIRIISHNING PSIXOLOGIK JIHATLARI - Jumanova, Nasiba; Vahobova, Muxtabar (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2022)
Mazkur maqolada kichik maktab yoshidagi bolalarning aqliy qobiliyatini rivojlantiriishning psixologik jihatlari to’g’risida ma’lumotlar keltirilgan.