VIRTUAL MUHITNING SHAXSGA TA’SIRINING HISSIY OMILLARI - Otamuratov, Rustam; Otamuratova, Sarvinoz (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2023)
Maqolada shaxslarning virtual muhitdagi oʻzligini anglash jarayonida paydo boʻluvchi ijtimoiy-psixologik xususiyatlarning kelib chiqishi va jarayonni oʻrgangan olimlar nazariyalari masalalari keng yoritilgan.